м.Київ, проспект Валерія Лобановського 17, тел./факс.: (044) 273-34-33, тел.моб.: (050) 759-73-73

Новини
04/23/2021 - 11:20

 Стежити потрібно не тільки за зубами, а ще й за старими пломбами, вони запросто можуть прийти в непридатність.

Встановлення лінгвальної брекет - системи "Incognito" в клініці Мед - Бьюті!

Встановлення лінгвальної брекет - системи "Incognito" в клініці Мед - Бьюті!

Встановлення лінгвальної брекет - системи "Incognito" в клініці Мед - Бьюті!

«Інкогніто» (Incognito ™) - це медичні технології, що зовсім недавно з'явилися на ринку. Лінгвальні (встановлювані на внутрішній поверхні зубів і не помітні оточуючим) брекет-системи класу еліт, виготовлені зі сплаву зі значним вмістом золота. Їх можна назвати втіленої мрією ортодонтичних пацієнтів.

 

 

 

 

 

 

У чому їх принципова відмінність від звичайних лінгвальних брекет-систем?
 
· Індивідуальністю система забезпечує максимальну ефективність ортодонтичного лікування.
 
· З усіх наявних сьогодні брекет-систем, саме «Інкогніто» найбільш комфортна для пацієнтів і при носінні практично не доставляє ніяких незручностей.
 
· За рахунок точного виготовлення строки адаптації до носіння «Інкогніто» значно коротші, ніж до звичайної лінгвальної брекет-системи.
 
· Результат лікування за допомогою системи «Інкогніто» досягається швидше і є більш прогнозованим, в порівнянні з іншими лінгвальними системами.
 
· «Інкогніто» ефективно працює для тих пацієнтів, яким звичайна лінгвальна система не підходить.
 
· Виправлення прикусу будь-якого ступеня складності.
 
· Матеріал, що використовується в брекетах Incognito не викликає алергічних реакцій.

Технологія «Інкогніто»

 Брекет-системи «Інкогніто» максимально індивідуальні. Щоб краще уявити їх переваги, розглянемо процес виготовлення брекет-системи «Інкогніто». Спочатку в клініці виконуються зліпки з ваших щелеп, які відправляються в лабораторію, де по них створюється прототип або настановна модель (сетап-модель) - розбірна конструкція, на якій моделюють кінцевий результат лікування. Сетап-модель сканують тривимірним сканером і на основі отриманих даних створюють брекети індивідуальної форми, максимально точно повторюють поверхню зубів, а також розраховується їх форма, розмір і місце (позиціонування) на зубах. Істотно відрізняється від звичайної і форма дуги. Дуга йде паралельно поверхні зуба, такі дуги виготовляються дуже точно із застосуванням спеціального робота-маніпулятора, що виконує вигини. Це дозволяє значно зменшити розмір і товщину брекетів, зробити їх максимально плоскими і мініатюрними. Звичайно, носити такі брекети набагато комфортніше, а звикати до них значно легше.

  Найвища точність виготовлення брекетів і нанесення вигинів на дуги досягається без урахування людського фактора. Всі процеси виготовлення брекетів і повного набору дуг автоматизовані і виконуються з використанням новітніх комп'ютерних програм і роботів в умовах лабораторії. Забезпечується постійний контроль якості. Такий підхід дозволяє забезпечити абсолютно прогнозований і найбільш ефективний результат лікування.

  Мінімальний розмір брекетів дозволяє ставити систему «Інкогніто» (Incognito ™) на зуби з низькими клінічними коронками, у той час як звичайна лінгвальна брекет-система в таких випадках не використовується, оскільки місця для фіксації брекета виявляється недостатньо.

  Нарешті, брекети на основі золотого сплаву не викликають алергічних реакцій, що так само дозволяє розширити коло ортодонтичних пацієнтів.

Лікар Івженко Наталія Віталіївна
 
Система «Інкогніто» (Incognito ™) в процесі лікування 
 
  Чому ми говоримо про індивідуальність такої системи? Саме тому, що кожен окремий брекет буде виконаний саме за вашим зліпком, і відповідно така система більш комфортна і ефективна при ортодонтичному лікуванні.
  Відомо, що доглядати за лінгвальними брекетами досить складно: через те, що вони встановлені на внутрішній поверхні зубів, неможливо повною мірою контролювати процес гігієни. Система «Інкогніто» позбавлена цього недоліку. Так як вона є індивідуальною, догляд за порожниною рота вимагає від пацієнта мінімум зусиль і часу.
  За рахунок того, що брекети ідеально прилягають до поверхні зубів, значно легше підтримувати гігієну порожнини рота на хорошому рівні - і в цьому полягає ще одна істотна перевага нової системи.
  Термін виготовлення індивідуальної лінгвальної брекет-системи «Інкогніто» займає 2 місяці, що пов'язано зі складністю виконуваної роботи та її доставкою в лабораторію, яка знаходитися за кордоном.
  Якщо вас чекає ортодонтичне лікування, і ви з лікарем прийняли рішення про встановлення лінгвальної брекет-системи, то, безумовно, «Інкогніто» (Incognito ™) є оптимальним варіантом вибору. Єдина умова для цього - наявність у вас повністю прорізаних постійних зубів.
 
Отримайте безкоштовну консультацію ортодонта по встановленню лінгвальної брекет системи "Incognito" в клініці «Мед - Бьюті»!

Ви можете записатися на прийом, зателефонувавши за телефонами:
тел./факс. (044)273-34-33, моб. (050)759-73-73, (067) 101-99-47