м.Київ, проспект Валерія Лобановського 17, тел./факс.: (044) 273-34-33, тел.моб.: (050) 759-73-73

Новини
04/23/2021 - 11:20

 Стежити потрібно не тільки за зубами, а ще й за старими пломбами, вони запросто можуть прийти в непридатність.

Біоревіталізація - відновлення шкіри після літа

Біоревіталізація - відновлення шкіри після літа

Ні для кого не секрет - в жарку пору року наша шкіра піддається агресивному впливу ультрафіолетових променів, і, як наслідок, передчасного старіння. В останні роки сонячна активність значно зросла, і для кожної жінки ця проблема стала особливо актуальною.

В результаті, до кінця літа шкіра стає зневодненою, лущиться, втрачає еластичність, мімічні зморшки стають більш помітними і з'являються нові.

Що робити, запитаєте ви? Як зупинити стрілки годинника і продовжити молодість шкіри?

Сонцезахисний крем, капелюх з широкими полями, споживання достатньої кількості рідини і перебування в тіні в години-пік (з 11 до 16) - це програма-мінімум, яка просто не дасть вашій шкірі «померти» і «засохнути» під палючими променями.

У боротьбі за красу, здоров'я і молодість шкіри головна мета сучасної медицини в даному випадку - створити, зберегти і заповнити гідрорезерв, який не дасть клітинам шкіри відчувати брак цілющої вологи. З вирішенням цього завдання ефективно справляється біоревіталізація, ін'єкційна методика на основі гіалуронової кислоти. Влітку і на початку осені вона набуває особливої ​​популярності, так як захищає і відновлює нашу шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, що провокують процес фотостаріння.

Що ж являє собою «біоревіталізація»?

Це введення активної речовини – гіалуронової кислоти в проблемні ділянки обличчя і тіла. Відбувається даний процес шляхом ін’єкцій, в результаті чого активізується регенерація клітин шкіри, поліпшується її структура і підвищується еластичність.
 

Показання до застосування біоревіталізації  шкіри гіалуроновою кислотою

  • Вікові зміни шкіри. Біоревіталізацію обличчя можна проводити при прояві перших ознак старіння шкіри: з 25-30 років, коли знижується здатність природного вироблення гіалуронової кислоти.
  • Втома шкіри. Біоревіталізація сприяє відновленню шкірного покрову після холодної зими або спекотного сонячного літа. Також показаннями до її проведення є розширені пори, підвищена сальність, зниження тонусу і пружності шкіри, зморшки, погіршення кольору обличчя.
  • Рубці після акне. Біоревіталізація обличчя сприяє зменшенню рубців на шкірі в ремісії вугрового висипу.

 

Біоревіталізація гіалуроновою кислотою: етапи процедури

Біоревіталізацію призначає і проводить лікар – косметолог.

Спочатку він зазначає ділянки шкіри, які потребують даної процедури, а потім вводить препарат шляхом ін’єкції. При цьому голки мають особливу конфігурацію, що дозволяє розподіляти речовину більш рівномірно і економічно. Іноді замість голки використовують інжектор.

Дія гіалуронової кислоти відбувається практично відразу, покращуючи структуру шкіри і сприяючи регенерації її клітин. Шкіра миттєво набуває м’якість, пружність і еластичність. Навіть після першої ін’єкції дрібні зморшки розгладжуються, а шкіра сяє красою і здоров’ям.

Вибір препарату для процедури залежить від складності вирішуваної проблеми.

Найбільш популярними засобами в даний час вважаються «Рестилайн Віталь» або «Сурджіліфт».

Втім, все визначається лікарем індивідуально для кожного пацієнта. Повний курс складається з 3 – 4 процедур, виконуваних з проміжком в 2 – 3 тижні.

Повторити курс біоревіталізації можна через рік.

Гіалуронова кислота, отримана синтетичним способом, набагато довше утримується в організмі завдяки тривалості процесу розпаду. Саме ця якість дозволяє спостерігати тривалий результат від її введення всередину.

Процедура біоревіталізації обличчя гіалуроновою кислотою складається з декількох етапів.

Спочатку лікар – косметолог ретельно очищає шкіру. Потім, щоб зменшити хворобливі відчуття від уколу, завдає місцево анестезію у вигляді спеціального крему. Залежно від чутливості шкіри, на місці уколу можуть виникнути невеликі гематоми, які незабаром проходять. Зазвичай на це йде 1 – 2 дні.

Число процедур вибирається фахівцем. Час проведення біоревіталізації зазвичай не перевищує однієї години.

Рекомендації після закінчення процедури і протипоказання

Після уколу не рекомендується торкатися до шкіри, а протягом першого тижня – займатися спортом, паритися в лазні і загоряти в солярії.

Проте вже через  декілька днів, можна користуватися своїми звичними засобами для догляду за шкірою і декоративною косметикою.

Біоревіталізацію гіалуроновою кислотою можна поєднувати з іншими омолоджуючими процедурами. Вона допомагає відновити шкірний покрив після проведення пілінгу, бере участь у процесі реабілітації після пластичних операцій.

З якого ж віку можна починати робити біоревіталізацію гіалуроновою кислотою?

Відповідь проста – з того, коли починається зниження кількості цієї речовини в шкірі. Зазвичай, це відбувається у віці тридцяти років. Чим старше жінка, тим більше число процедур їй знадобиться для досягнення позитивного результату.

Перед проведенням процедури слід знати, що дана процедура має ряд протипоказань. Її не варто робити вагітним жінкам, а також тим, хто має індивідуальну непереносимість даного препарату або інфекцію в організмі, наприклад, герпес.

*При проведенні процедури в понеділок – знижка 10%.

Ви можете записатися на прийом, зателефонувавши за телефонами:
тел./факс. (044)273-34-33, моб. (050)759-73-73, (067) 101-99-47