м.Київ, проспект Валерія Лобановського 17, тел./факс.: (044) 273-34-33, тел.моб.: (050) 759-73-73

Новини
04/23/2021 - 11:20

 Стежити потрібно не тільки за зубами, а ще й за старими пломбами, вони запросто можуть прийти в непридатність.

ЛІПОФІЛІНГ

ЛІПОФІЛІНГ

Кожній жінці знайома ситуація, коли в одному місці скупчується жирова тканина, а в іншому місці її помітно не вистачає. Цю ситуацію можна легко виправити за допомогою ліпофілінгу. Що це за метод, який дозволяє чудесним чином скорегувати фігуру? Ліпофілінг ще називають ліпомоделювання, яке, як метод операції з'явилось більше 100 років тому. Метод заснований на особливостях жирової тканини, яка з віком залишається пружною і не втрачає своїх контурів. Суть самої операції полягає в тому, що зайві жирові відкладення на тілі пересаджують в інші місця, які обвисли і потребують підтяжки.
 
Коли варто використовувати ліпофілінг
 
Цей метод пластичної хірургії використовується в наступних випадках:
 
· Моделювання розміру і форми губ;
 
· Згладжування глибоких носогубних складок;
 
· Вирівнювання слізних борозенок;
 
· Вирівнювання контуру підборіддя і форми скулистої частини обличчя;
 
· Корекція ніг і гомілок;
 
· «Наповнення» і формування молодих кістой рук;
 
· Корекція форми і розміру сідниць;
 
· Корекція великих статевих губ;
 
· Відновлення обсягу і пружності грудей.
 
З якими процедурами можна поєднувати ліпофілінг
 
Ліпофілінг може поєднуватися з традиційною підтяжкою обличчя та іншими процедурами. Переваги цього диво - методу в тому, що пересажується своя власна жирова тканина, яка добре приживається на новому місці, включається в процеси омолодження, реструктуризації шкіри а також не викликає реакції відторгнення і алергічних реакцій.
 
На відміну від застосування синтетичних препаратів для «заповнення» пустот на тілі, цей метод повертає молодість обличчю і тілу назавжди. Так чи інакше, хімічні препарати вводяться на обмежений час, чого не можна сказати про жирову тканину, яка не втрачає з часом своєї пружності.
 
Крім цього, саме в жировій тканині зосереджена найбільша кількість стовбурових клітин і факторів росту плазми, які є і в інших тканинах, але в меншому обсязі. Це дає беззаперечну перевагу жировій тканині, оскільки стовбурові клітини і фактори росту плазми відповідають за такі показники краси, як тургор, колір і еластичність шкіри, за утримання колагенових волокон і швидкість оновлення клітин.
 
Ліпофілінг - безпечна процедура
 
Сама процедура ліпофілінгу в Києві не є травматичною і відноситься до малоінвазивних технік, які виконуються за допомогою набору спеціальних шприців і канюль, при цьому не зачіпаючи життєво важливі органи. Час для всієї операції - не більш години, внаслідок чого пацієнт отримує довічний результат.
 
Операція проводиться як під місцевою, так і під загальною анестезією. Немає необхідності знаходитися в стаціонарі навіть першу добу, бо через кілька годин після операції пацієнт може іти додому. На місці проколів у перші дні може з'явитися набряклість і синці, які через кілька днів проходять. Самі проколи гояться протягом 7-10 днів.
 
Як проводиться операція
 
У місцях скупчення жиру робляться міні проколи, вставляється канюля, через яку жир відсмоктується, потім очищається і вводиться в коректовувані зони після змішування з власною плазмою, збагаченої тромбоцитами (БоТП, PRP). Для подальшої корекції хірург вводить трохи більше жиру в проблемну зону, враховуючи, що якась частина може не прижитися.
 
Слід пам'ятати про те, що результат операції буде проявлятися протягом кількох місяців. Це пов'язано з тим, що жирова тканина повинна повністю прижитися і правильно перерозподілитися на новому місці.

 

Ви можете записатися на прийом, зателефонувавши за телефонами:
тел./факс. (044)273-34-33, моб. (050)759-73-73, (067) 101-99-47